Πώληση Δυάρι, Sofia, Sofia, Βουλγαρία, Ivan Radoev 34

Πώληση - Cod. 23563

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 75 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 3

3 δωματίων διαμέρισμα τούβλο κατασκευής 2007 στη Σόφια της Βουλγαρίας, για την πώληση
Το ακίνητο βρίσκεται στη Σόφια (η πρωτεύουσα) και είναι κοντά στο κέντρο, ο δακτύλιος της πόλης απέχει μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο. Οι εμπορικές περιοχές δεν είναι μακριά, Business Park βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών, όπως το σκι λιφτ στο βουνό Βίτοσα και το αεροδρόμιο της Σόφιας. Βρίσκεται στην περιοχή Vitoscha (Οδός Ivan Radoev Nr: 34)
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση δρόμο Simeonovsko (Simeonovski chause) και τη λεωφόρο Βουλγαρία και διαρκεί περίπου 10 λεπτά οδήγηση τόσο - το κέντρο της πόλης και στο βουνό Βίτοσα.
Το διαμέρισμα είναι σχεδόν πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων, κουκέτα, 3 ντουλάπες και 2 ντουλάπες (σχεδόν αχρησιμοποίητο)
Εμείς το 2008 αγόρασε, αλλά για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους μετακόμισε στο Βερολίνο.
Το ap. βρίσκεται στον τρίτο όροφο. Είναι πραγματικά διαμέρισμα 2 δωματίων, χωρισμένα σε διαμέρισμα 3 δωματίων. Στο διαμέρισμα ανήκει ένα μικρό υπόγειο (περίπου 4m2) και την επιλογή να αγοράσει υπόγειο χώρο στάθμευσης.
Το κτίριο κατοικείται σχεδόν αποκλειστικά και μόνο τα γραφεία του ισογείου είναι άδειο. Οι ετήσιες φόροι περιουσίας είναι περίπου 130-140 λέβα. Οι δαπάνες κοινής ωφελείας στη Βουλγαρία πολύ διαφοροποιούνται σε κάθε εποχή. Το καλοκαίρι που χρησιμοποιούνται για να πληρώσει περίπου 40leva για το νερό και την ηλεκτρική ενέργεια ανά μήνα και το χειμώνα περίπου 100 λέβα ανά μήνα. Υπάρχει επίσης η εγκατάσταση φυσικού αερίου στο διαμέρισμα, αλλά ποτέ δεν το έχουν χρησιμοποιήσει, ήμασταν χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτρική ενέργεια.
Η πολυκατοικία είναι περίπου 75 m2 μεγάλο, αλλά χωρίς το μέρος δεν είναι τόσο πολύ - 65m2. Πρώτη σαλόνι είναι περίπου 11 m2, ο δεύτερος είναι 13 m2 και 22 m2 κουζίνα, μπάνιο από ό, τι είναι 6m2 και το μπαλκόνι είναι 7m2
Από τις εικόνες είναι ορατό, ότι στο δεύτερο καθιστικό υπάρχει μια κουκέτα, το οποίο αντικαταστάθηκε για ένα χρόνο με ένα κανονικό διπλό κρεβάτι.
Κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια το περίβλημα έχει νοικιαστεί από ένα μόνο νεαρή οικογένεια. Έχουν διατηρηθεί το διαμέρισμα είναι πολύ καλά και όλα είναι σε τέλεια κατάσταση.
Το ίδιο νεαρή οικογένεια θα επιθυμούσατε να μείνετε στο διαμέρισμα και αν σκοπεύετε να νοικιάσετε είναι καλοί ενοικιαστές. (Μόνο για πληροφορίες. Αυτή τη στιγμή είναι νοικιασμένο 450leva)

Πίσω από το κτίριο είναι ένα ανοιχτό πεδίο, δεν υπάρχουν άλλα κτίρια και πρόκειται να μείνει έτσι αυτό κατά τα επόμενα χρόνια ως πάρκο. Επίσης υπάρχει υπέροχη θέα στο βουνό Vitosha και στο βουνό Stara, καθώς και.
Η διαδικασία για την πώληση γίνεται πάντα μέσω μιας δικηγόρου, και αυτό θα διαρκέσει μόνο λίγες ημέρες. Απαιτούσε «αιτία κανενός επιτροπής δεν είμαστε ένας οργανισμός και είμαστε μόνο ιδιώτη.
Καλά νέα: Δεν υπάρχουν σχέδια για την κατασκευή ενός μετρό σε κοντινή απόσταση. Η κατεύθυνση πρέπει να πάτε σε όλη την περιοχή Vitoscha προς το νότιο τμήμα της Σόφιας
http://www.railwayinsider.eu/wp/archives/45829
http://www.mappery.com/Sofia-Metro-Map
Συνημμένα μπορείτε να βρείτε ένα χάρτη, που δείχνει την τρέχουσα διαδρομή του μετρό στη Σόφια και το μέλλον προγραμματισμένη επέκταση της σιδηροδρομικής γραμμής του μετρό. Θα περάσει μέσα από την περιοχή όπου το διαμέρισμα προς πώληση βρίσκεται και θα υπάρξουν πολύ στενά σταθμούς του μετρό.
Τιμή: 75.000 € μεταβλητή με την απογραφή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB