Πώληση Μονοκατοικία, Ihtiman, Sofia, Βουλγαρία, Center

Πώληση - Cod. 41774

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 130 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Υπέροχο διώροφο σπίτι με σύστημα "Smart Home" στο Kostenets - ένα χωριό στη Βουλγαρία, 74 χλμ νοτιοανατολικά της Σόφιας και 35 χλμ ανατολικά του Μπόροβετς, στους πρόποδες του όρους Ρίλα. Γρήγορη και άνετη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο Trakia, καθώς και στη σιδηροδρομική γραμμή Σόφιας-Πλόβντιβ.
Το χωριό είναι ένα από τα πλουσιότερα της Βουλγαρίας, με πληθυσμό πάνω από 6200 άτομα, περισσότερα από 10 μεγάλα παντοπωλεία, πολλά εστιατόρια, πανσιόν, σανατόρια και ξενώνες.

Ο τουρισμός είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένος, ο τόπος φημίζεται για τις υπερθερμικές ιαματικές πηγές, τους καταρράκτες, τις σπηλιές και τις δεξαμενές για αθλητικό ψάρεμα.
Η οδική υποδομή, η ύδρευση και η αποχέτευση ολόκληρης της περιοχής έχουν ανακαινιστεί πλήρως.
Το σπίτι που προσφέρουμε βρίσκεται στο κέντρο, στον κεντρικό δρόμο, απέναντι από την Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγ. Αρχάγγελος Μιχαήλ. Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία με μικρή αγγλική αυλή.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο με τουαλέτα και χωλ εισόδου. Ένας διάδρομος οδηγεί κατά μήκος μιας εσωτερικής σπειροειδούς σκάλας στον δεύτερο όροφο, όπου υπάρχουν άλλα τρία υπνοδωμάτια.
Ένας διάδρομος στο ισόγειο οδηγεί σε μια διαμορφωμένη αυλή, ευχάριστη για χαλάρωση. Στην αυλή υπάρχει πέτρινο σιντριβάνι, καινούργιο μπάνιο με τουαλέτα και εκτός από αυτά υπάρχει και ένα σπιτάκι 25 τ.μ., το οποίο σήμερα χρησιμοποιείται ως εργαστήριο, αλλά μπορεί να μετατραπεί σε καλοκαιρινή κουζίνα ή για φιλοξενούμενο σπίτι. Το ύψος είναι μεγάλο, έχουν κατασκευαστεί δύο επίπεδα, ο δεύτερος τύπος είναι αμπόρ, υπάρχει νερό και αποχέτευση, υπάρχουν τρία φωτοβολταϊκά φύλλα που τροφοδοτούν το σπίτι.
Όλο το σπίτι είναι ανακαινισμένο και το σύστημα Smart Home είναι συνδεδεμένο με όλα τα δωμάτια, ελεγχόμενα και ελεγχόμενα από οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη.

Πλήρως ενημερωμένη ηλεκτρική καλωδίωση, υδραυλική και αποχέτευση. Παντού νέα παράθυρα, μόνωση, νέα στέγη.
Πάνω από τον δεύτερο όροφο υπάρχει ένα μαξιλάρι αέρα περίπου 1 μέτρου. Υπόγειο περίπου 50 τετραγωνικά, στεγνό και αεριζόμενο, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ταβέρνα.
Φυλάσσεται με τον πιο σύγχρονο τρόπο, το σπίτι είναι εξοπλισμένο με εξωτερικές και εσωτερικές κάμερες για απομακρυσμένη επιτήρηση. Ένα τζάκι με τζάκι παρέχει επιπλέον θέρμανση σε όλα τα δωμάτια.

Πωλείται με όλα τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές, εντελώς έτοιμο για νέους ιδιοκτήτες. Μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε εξοχική κατοικία για τους επισκέπτες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB