Πώληση Δυάρι, Elin Pelin, Sofia, Βουλγαρία, villag Novi han, Central Park; с.Нови хан, ж.к.Сентръл парк

Πώληση - Cod. 34825

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 59 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ! Δεν προμήθεια! Πωλείται διαμέρισμα στο δεύτερο όροφο με εμβαδόν 58,52 m2, εκ των οποίων μια περιοχή με κοινά μέρη - 51,75 μ2 πατάρι (αποθήκη) - 6,77 m2. Το διαμέρισμα είναι επιπλωμένο, άψογα περιποιημένη, έτοιμο για χρήση. Σαλόνι, κουζίνα, χωλ, μπάνιο, υπνοδωμάτιο και μπαλκόνι. Το διαμέρισμα διαθέτει εσωτερικό νότιο προσανατολισμό parkomyasto.Apartamentat, το οποίο σημαίνει ότι είναι ζεστό, φωτεινό και έρχονται λιγότερο τοιχοποιία στην περιοχή. Το ακίνητο έχει θέα στην πισίνα και το πευκοδάσος στο βάθος, δεν υπάρχει σκίαση από άλλα κτίρια. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα ήσυχο συγκρότημα «Central Park» στην περιοχή του Νόβι Χαν, κοντά στην εθνική οδό «Trakia» που επιτρέπει τη γρήγορη και ευχάριστη πρόσβαση σε Σόφια, μόνο στους αυτοκινητοδρόμους και κύριες λεωφόρους χωρίς κυκλοφοριακή συμφόρηση και σε λίγα φανάρια . . Ηρεμία μόνο 15-16 λεπτά οδηγεί στο σταθμό του μετρό Inter Expo Center -. Tsarigradsko Shosse με πάρκινγκ ρυθμιστικό και μόνο περίπου 25-30 λεπτά στο κέντρο της πόλης ή το διεθνές αεροδρόμιο. Το συγκρότημα ταξιδεύουν τακτικά τις υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο προς διάφορα σημεία-κλειδιά στην Sofiya.Kompleksat έχει ένα μεγάλο κλειστό διαμορφωμένο χώρο με χώρο για παιχνίδια και βόλτες παιδικές χαρές και διάφορα αθλητικά γήπεδα, δύο εξωτερικές πισίνες, χώρο στάθμευσης και καταστήματα λιανικής πώλησης - ευέλικτο και θρεπτικά κατάστημα, καφέ-εστιατόριο, γυμναστήριο, κομμωτήριο και ένα μέλλον σπα με εσωτερική πισίνα. Το συγκρότημα φυλάσσεται όλο το εικοσιτετράωρο από φρουρούς ασφαλείας και παρακολούθησης βίντεο, συντηρεί και καθαρίζει ezhednevno.V Κοντά στο συγκρότημα βρίσκεται Lesopark «Obrochishte» υπέροχο μέρος για αναψυχή και περιπάτους. Υπάρχει μια στενή και ειδικούς χώρους για πικ-νικ και άλλες εκδηλώσεις στη μέση του πευκοδάσους. Το ξενοδοχείο προσφέρει προστασία της ιδιωτικής ζωής μακριά από το θόρυβο και το άγχος της πρωτεύουσας, αλλά και άριστη επικοινωνία και την προσβασιμότητα των μεταφορών, καθιστώντας το ιδανικό για μόνιμη κατοικία και για ξεκούραση και χαλάρωση.
 Χωρίς Έπιπλα - 40.000 ευρώ
Επιπλωμένο (ό, τι φαίνεται στις φωτογραφίες) - 43 000 ευρώ. Τα έπιπλα είναι ελάχιστα σημάδια χρήσης και είναι 3-4 χρόνια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB