Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Sofia, Sofia, Βουλγαρία, Бояна

Πώληση - Cod. 39318

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 348 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 0-3

Μονοκατοικία στο πρώτο οικολογικά κλειστό συγκρότημα κατοικιών στην Βουλγαρία. Βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Vitosha και ταυτόχρονα απέχει μόνο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πρωτεύουσας (NPC). Το χωριό είναι χτισμένο σε μια συνολική έκταση 12330 τ.μ. Αποτελείται από 15 μονοκατοικίες συνολικού εμβαδού 348 τ.μ. μέχρι 441 τετραγωνικά μέτρα, συνολική έκταση 6215 τ.μ., παιδική χαρά και διοικητικό κτίριο γραφείων με θέσεις στάθμευσης για τους επισκέπτες, το οποίο δεν περιλαμβάνεται στην συνολική οικιστική περιοχή. Τα σπίτια είναι τριών τύπων: τύπου Α - 3 σπίτια, τύπος Β - 9 σπίτια και σπίτια τύπου Β - 3. Κάθε σπίτι έχει δικό του οικόπεδο με πραγματικά σύνορα και γείτονες 650 τ.μ. έως 720 τ.μ. με τα οποία κάθε κατοικία πωλείται. Είναι διαφορετικού μεγέθους ανάλογα με τη θέση του σπιτιού στο συγκρότημα και δεν περιλαμβάνει την ιδιοκτησία λεωφόρων πεζών και αυτοκινήτων. Από αυτούς, κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού θα έχει τέλεια μέρη του δικαιώματος ιδιοκτησίας. Υπάρχει άφθονος χώρος σε κάθε ένα από τα ναυπηγεία για να χτιστεί μια εξωτερική πισίνα.
Το δάπεδο του υπογείου κάθε σπιτιού είναι από φυσική πέτρα, γυαλισμένο με ένα εμποτιστικό της υγρασίας. Οι τοίχοι διαχωρισμού στο υπόγειο δεν φέρουν φορτίο και μπορούν να μετακινηθούν όπως επιθυμείτε, κατά τη διάρκεια της κατασκευής ή σε μεταγενέστερο στάδιο, προκειμένου να μετατραπούν οι χώροι.
Για την άνεση και την άνεση, το ύψος των οροφών των περισσότερων δωματίων στον 1ο και 2ο όροφο και στους τρεις τύπους κατοικιών είναι κοντά στα 3 μέτρα.
Κάθε σπίτι θα διαθέτει καλώδια διαδικτύου και τηλεφώνου και ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας με κάμερα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB