Πώληση Τριάρι, Pomorie city, Burgas, Βουλγαρία, Стар град

Πώληση - Cod. 38731

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 4

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΑΖ! ΕΚΔΟΣΗ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ !!!

Το CARE ESTATE BG προσφέρει νέα διαμερίσματα στο Πομόρι, το παλιό τμήμα της πόλης, σε απόσταση λίγων μέτρων από την παραλία! Το κτίριο είναι με το νόμο 16 από 12. 2018γ. γεμάτο με υλικά υψηλής ποιότητας και τέλεια κατασκευή. Οι κοινόχρηστοι χώροι του κτιρίου είναι φωτεινοί και πολυτελείς με γούστο χωρίς εργαλεία ή υλικά. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από όλες τις επικοινωνίες της πόλης, όπως το Δήμο, οι τράπεζες, το νηπιαγωγείο, το σχολείο, το λεωφορείο και το σταθμό λεωφορείων, η αγορά λαχανικών, όχι περισσότερο από 50 μέτρα από την μεγάλη πόλη! Το διαμέρισμα που προσφέρουμε για πώληση βρίσκεται στον 4ο όροφο με έκταση 81,12 τ.μ. και ο οικοδόμος δίνει επιπλέον 21 τ.μ., που κάνει το διαμέρισμα πάνω από 100 μ2! Διαθέτει κουζίνα με τραπεζαρία σε ένα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με τουαλέτα, βεράντα στην τραπεζαρία και ένα υπνοδωμάτιο, αποκαλύπτοντας την ομορφιά της θάλασσας, επιπλέον βεράντα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τελευταίο, τέταρτο όροφο και οι λοξότμητες στην τραπεζαρία το καθιστούν πραγματικά μοναδικό, ειδικά για τους ανθρώπους που εκτιμούν τα διαφορετικά και ξέρουν πώς να το κάνουν σπίτι! Τα διαμερίσματα στο κτίριο εκδίδονται στο κλειδί στο χέρι και υπάρχουν ακόμη μερικά που θα μπορούσαν να τελειώσουν με δάπεδα σύμφωνα με την επιθυμία του αγοραστή. Κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει ένα επιπλέον γκαράζ με διαστάσεις από 18 έως 24 m2, εξοπλισμένο με ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, αυτόματη πόρτα, για τιμή 13500 €

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΕΛΩΝ!

Αγαπητοί πελάτες, οι CARE ESTATE BG Checks είναι δωρεάν για εσάς, αλλά παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η θέα είναι ΜΟΝΟ με μια υπογεγραμμένη αναφορά επιθεώρησης! ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΙΑΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΗΠΑ!
κωδικός προσφοράς - A 612029/30

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB