Πώληση Οικόπεδο, Sunny Beach, Burgas, Βουλγαρία, Pomorie

Πώληση - Cod. 40484

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 19021 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Επενδυτική γη μπροστά από άσφαλτο με επενδυτική βίζα για 40 βίλες διακοπών συν κατάστημα, εστιατόριο, κλαμπ, πισίνες και τεράστιες εγκαταστάσεις στάθμευσης.

Το οικόπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικρότερο έργο από 1 έως 40 βίλες. Επίσης κατάλληλο για ξενοδοχειακό συγκρότημα SPA με πολλά SPRING WATER στο χώρο του ξενοδοχείου, που συνορεύει με ποταμό πλούσιο σε ψάρια.

Το οικόπεδο απέχει μόλις 10 λεπτά από το παραθαλάσσιο θέρετρο Sunny, μόλις 14 χλμ. Από την παραλία και 20 χλμ. Από το αεροδρόμιο του Μπουργκάς. Είναι ένα υπέροχο κομμάτι γης που περιβάλλεται από τη φύση με ένα εκπληκτικό φανταστικό πανόραμα πάνω από το χωριό Μεντόβο με καταπράσινους λόφους και δάσος.
Το μέγεθος του οικοπέδου είναι 19 021 τ.μ. Ηλεκτρική ενέργεια και νερό στις εγκαταστάσεις. Η πυκνότητα του κτιρίου είναι πολύ μεγάλη στο 50% Το ύψος του κτιρίου είναι έως 3 ορόφους.
Υπάρχει ένα όμορφο ποτάμι που τρέχει στο κάτω άκρο του ιστότοπου. Και κοντά υπάρχει μια όμορφη μεγάλη λίμνη καλά εφοδιασμένη με ψάρια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB