Πώληση Οικόπεδο, Sozopol, Sozopol, Βουλγαρία, ул. Одеса

Πώληση - Cod. 31693

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 1787 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Οικόπεδο στη βουλγαρική ακτή
Προσφέρουμε δύο τμήματα μαζί:
Ένα οικόπεδο που βρίσκεται στην πόλη της Σωζόπολης, Δήμου Σωζόπολη, τη διοικητική διεύθυνση: c. Sozopol περιοχή Misarya, περιοχή 1207 τετραγωνικά. m, σκοπούμενη χρήση της περιοχής: αστική περιοχή? Τύπος επιτρεπόμενη χρήση: χαμηλά κτίρια έως 10 m.
Τιμή: 384 480 BGN.
Ένα άλλο οικόπεδο βρίσκεται στην πόλη της Σωζόπολης, Δήμου Σωζόπολη, τη διοικητική διεύθυνση: c. Sozopol, περιοχή Misarya, μια περιοχή 580 τετραγωνικών μέτρων. m, σκοπούμενη χρήση της περιοχής: αστική περιοχή? Τύπος επιτρεπόμενη χρήση: χαμηλά κτίρια έως 10 m.

Τιμή: 184 320 BGN.

Οικόπεδα είναι γειτονικά. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης. Βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της περιοχής, όπου και οι δύο πλευρές προσφέρουν πανοραμική θέα στην πόλη και τη θάλασσα. Η απόσταση από την παραλία και το κοντινότερο άσφαλτο είναι περίπου 400 μ. District, στο έδαφος τα δύο τμήματα των οποίων είναι κατά προτίμηση SPA. Επίπεδη γη, χωρίς κτίρια και φράκτες. Υπάρχει ένα σχέδιο ανάπτυξης, να είναι η εκτέλεση των τεχνικών έργων υποδομής.


Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 20%. Δηλαδή, αν ο αγοραστής είναι πρόσωπο που αναγνωρίζεται ως φορολογούμενος ΦΠΑ, θα είναι σε θέση να διεκδικήσει εκ νέου το ποσό του φόρου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB