Πώληση Ξενοδοχείο, South - black sea coast, Burgas, Βουλγαρία, Sinemorets

Πώληση - Cod. 27014

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1515.840 m²
  • Αριθμός δωματίων: 26
  • Όροφος: 3

Βρίσκεται περίπου δέκα χιλιόμετρα βόρεια της τουρκικά σύνορα, στη μικρή, όμορφη πόλη Sinemorets, Βουλγαρία είναι πολύ απομονωμένη και δεν περιβάλλεται από τις συνεχείς αναταραχές της δραστηριότητας. Η θέα της πόλης είναι απολύτως κόβει την ανάσα. Το κτίριο αυτό βρίσκεται σε αυτή τη μικρή πόλη.
 
Η υποδομή είναι σχεδιασμένη με γερά μια διπλανή φόρμα. Πλήρης με πισίνα μια πισίνα, παρακολούθηση βίντεο, πάρκινγκ, και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου, το κτίριο αυτό δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητή. Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε τρεις ξεχωριστούς ορόφους για συνολικά 26 διαμερίσματα και κυμαίνονται σε μέγεθος από 41 με 59 μέτρα σε 105 από 92 μέτρα.
 
Χτισμένο από υλικά υψηλής ποιότητας για να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητα, το κτίριο αυτό διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της υπόλοιπης Sinemorets. Είναι χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στη θάλασσα, έτσι ώστε κάθε διαμέρισμα βρίσκεται σε μια γραφική θέα στη θάλασσα. Συνολικά, υπάρχουν έξι στούντιο και 20 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου διαθέσιμο για αγορά ή ενοικίαση. Η θέα στη θάλασσα μπορείτε να απολαύσετε από πολυτελή μπαλκόνια σε κάθε μία.
 
Αν ψάχνετε για να πάρει ένα διαμέρισμα, να είστε βέβαιος να εξετάσει την ενοικίαση ή την αγορά από Rich Building. Για μια μεγάλη ποικιλία λόγων, είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα στον κλάδο διαμέρισμα. Από το να είναι σε θέση να αγοράσουν τελείως έτοιμο διαμερίσματα που διαθέτουν μόνο έπιπλα για να γνωρίζουν ότι όλες οι πόρτες και τα παράθυρα είναι ασφαλείς, υπάρχουν τόσα πολλά προνόμια για την αγορά από την πλούσια Κτίριο που τους διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα. Επιπλέον, όλα τα πατώματα στα διαμερίσματά τους είναι laminate και πλακιδίων, οπότε το μόνο που μένει όταν κινείστε μέσα είναι να διακοσμήσετε το πώς σας παρακαλώ να το δικό σας χώρο να κάνει.
 
Ενώ εσείς θα λατρέψετε το διαμέρισμά σας από Rich Building, αναμφίβολα θα αγαπήσουν τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της Sinemorets, πάρα πολύ. Από είναι βυθισμένο στο τοπικό πολιτισμό να έρχονται να αγαπούν τις τοπικές συμπεριφορές, θα βρεθείτε σύντομα στο σπίτι σας σε αυτή τη μικρή βουλγαρική πόλη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB