Πώληση Ξενοδοχείο, Ravda, Burgas, Βουλγαρία, Strandja str. № 12

Πώληση - Cod. 26304

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 970 m²
  • Αριθμός δωματίων: 25
  • Όροφος: 4

Προσφέρουμε προς πώληση ένα ανεπτυγμένο επιχειρηματικό, λειτουργεί οικογενειακό ξενοδοχείο MIRAGE στο Ravda, Στράντζα str.12, όπου μπορείτε να βρείτε μια χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών. Ravda βρίσκεται 15 χλμ από το αεροδρόμιο του Μπουργκάς, 100 χλμ από το αεροδρόμιο της Βάρνας, 5 χλμ από το Sunny Beach και μόλις 3 χιλιόμετρα από την αρχαία πόλη του Nessebar. 3 χιλιόμετρα από Ravda είναι το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο. Στο θέρετρο υπάρχουν 3 παραλίες και κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών οι τουρίστες είναι περίπου 30.000, κυρίως από την Πολωνία, τη Ρωσία, τη Σλοβακία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες της ΕΕ. Για το ελεύθερο χρόνο που δαπανάται για διακοπές και απόλαυση παρέχονται πολλές διασκέδαση, ψυχαγωγία, φαγητό και ψώνια.


Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη δεύτερη γραμμή 150μ. από το ρωσικό κέντρο, κοντά στο συγκρότημα Emerald Beach Resort & Spa.
Βάλτε σε λειτουργία το 2006, χτισμένο σε ιδιόκτητο οικόπεδο με έκταση-604,5kv. μ., 4 / τέσσερα / διώροφο-970,34 kv. μ. Στην κατασκευή και επίπλωση του κτιρίου χρησιμοποιώντας μόνο ποιοτικά υλικά από τους κορυφαίους κατασκευαστές από τη Βουλγαρία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Τουρκία.


Το ξενοδοχείο διαθέτει τρεις καταγράφονται ξεχωριστά και ταξινομούνται κτίρια:


1. Guest House ένα μπιστρό - 469 τετραγωνικών μέτρων, το ήμισυ IR
2. Ξενοδοχείο - 727,34 τ.μ.
3. Πισίνα - 70 cc


BISTRO


Προσφέρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και τους επισκέπτες της περιοχής επίσης. Η χωρητικότητά του είναι έως και 50 εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους 50 έδρες. Η κουζίνα έχει φιλοδοξία, ψυγεία, καταψύκτες και απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό και σκεύη για το έργο. Το μπιστρό διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ για καφέ, ζεστά ροφήματα, αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά. Είναι εξοπλισμένα με καφετιέρα, πάγος, αποθήκευση υπό ψύξη ποτών και ένα πλήρες φάσμα των απαραίτητων γυαλί, πορσελάνη και μέταλλο μαχαιροπίρουνα και πιατικά.


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ


Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε τέσσερις ορόφους και διαθέτει 1 διαμέρισμα με κουζίνα και υπνοδωμάτιο, 3 στούντιο, 20 δίκλινα δωμάτια + επιπλέον κρεβάτια. Η χωρητικότητά τους είναι 40 μόνιμοι και 20 κρεβάτια επιπλέον. Πλήρως επιπλωμένο με ψυγεία, κλιματιστικά, τηλεοράσεις, καλωδιακή τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi, τηλέφωνο, συναγερμοί πυρκαγιάς, του πυροσβεστικού εξοπλισμού. Η κατηγορία είναι 2 αστέρων σε αρχιτεκτονική και επίπλωση.


Υπηρεσία δωμάτια διαθέτουν ξεχωριστή πλήρως εξοπλισμένα γραφεία με τα υγειονομικά τμήμα καθαριότητας.


Το ξενοδοχείο διαθέτει μια μεγάλη εξωτερική πισίνα για παιδιά και ενήλικες.


Για την διασκέδαση και παιχνίδια για τα παιδιά υπάρχει παιδική χαρά.


Στο λόμπι του κτιρίου βρίσκονται - ρεσεψιόν, λόμπι μπαρ, γραφείο και τουαλέτα για ένα επισκέπτη μπιστρό
και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου.
ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB