Πώληση Μονοκατοικία, Simeonovgrad, Haskovo, Βουλγαρία, Graf Keler 2

Πώληση - Cod. 27367

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 130 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 1650 sq.m.

Μεγάλη one-όροφο σπίτι σε άριστη κατάσταση - δύο υπνοδωμάτια, τραπεζαρία, σαλόνι, παιδικό δωμάτιο, αποθήκη τροφίμων, κουζίνα, WC, δύο διαδρόμους, δύο βεράντες και υπόγειο. Η ακινήτων αποτελείται από το σπίτι, γκαράζ για δύο αυτοκίνητα, αχυρώνα, εξωτερική κουζίνα Γουίτ μια καμινάδα, καλά, τεράστιο κήπο με σύστημα άρδευσης, αμπέλι, πρόσθετες εγκαταστάσεις παροχής υπηρεσιών.
Τοποθεσία: Simeonovgrad
σπίτι - 130 τετραγωνικών μέτρων
garrage - 50 τ.μ.
αχυρώνα - 120 τ.μ.
σταθερό - 40 τ.μ.
κατοικημένη περιοχή - 1650 τετραγωνικών μέτρων
Simeonovgrad είναι μια μικρή και ήρεμη πόλη που βρίσκεται στη Νότια / South - East / Βουλγαρία. Η πόλη είναι το διοικητικό κέντρο του δήμου Simeonovgrad. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού - όχθες του ποταμού Μαρίτσα, που είναι το μεγαλύτερο στη Βουλγαρία. Υπάρχουν τρεις γέφυρες διαθέσιμα που συνδέει τα δύο μεγάλα τμήματα του Simeonovgrad.
Υπάρχουν δύο εθνικές οδούς σε πολύ κοντινή απόσταση - 40 χιλιόμετρα, 12 χιλιόμετρα
Στην περιοχή γύρω από την πόλη μπορείτε να επισκεφθείτε μια περιοχή πλαγιά Asara όπου μπορείτε να δείτε τα ιστορικά ερείπια ενός αρχαίου κάστρου Konstantsiya χρονολογείται στον 4-ου αιώνα. Σύμφωνα με τη μυθολογία και έναν αρχαίο μύθο πηγαίνει ότι το κάστρο που ανέφερα παραπάνω ήταν η τελευταία Ρωμαίων αυτοκρατόρων κατοικίας εάν έχουν έκρυψε το θησαυρό του ρωμαϊκού σε ένα μυστικό υπόγειο δίχτυ των σηράγγων. Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει ποτέ βρεθεί, έτσι θα μπορούσε να είναι ο νικητής.
Το σπίτι μου βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την εκκλησία της πόλης - 40 μέτρα? 500 μέτρα από το δημαρχείο της πόλης? 800 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα. Οι γείτονες είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας - αστυνομικοί, πυροσβέστες, ο στρατός κλπ άνθρωπος είμαι ένας αξιωματικός, βουλγαρικών ενόπλων δυνάμεων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB