Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Harmanli, Haskovo, Βουλγαρία, Leshnikovo

Πώληση - Cod. 43004

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 3507 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3507 m²
  • Όροφος: 03507 m²

Πουλάω οικόπεδο σε ρύθμιση - 3.507 τ.μ. περιοχή ;
Με πολύ ρεύμα και νερό? Λοιπόν, πρόσβαση από ασφαλτοστρωμένο δρόμο? πανοραμική, κατάλληλη για κατοικία, για εξοχική κατοικία, για προκατασκευασμένες ξύλινες κατοικίες, για θολωτό σπίτι, για ογκώδη κατασκευή, για επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς σκοπούς, για αγροτική παραγωγή κ.λπ., με έγγραφα κατά παραγγελία, μοναδικός ιδιοκτήτης.
Βρίσκεται στο κέντρο ενός μικρού χωριού, αλλά λόγω του τεράστιου μεγέθους του είναι εξαιρετικά ήσυχο, γαλήνιο και όμορφο. Το έδαφος είναι πλούσιο, εύφορο και καθαρό (δεν έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 50 χρόνια!)
Στο ίδιο το χωριό υπάρχει internet και τηλεφωνική επικοινωνία. κανένα πρόβλημα με το ρεύμα και το πόσιμο νερό. Υπάρχει ένα παντοπωλείο για είδη πρώτης ανάγκης και ένα μπαρ επίσης εφοδιασμένο με είδη παντοπωλείου. κοντά στον κύριο δήμο περίπου 12 χλμ., στην περιφερειακή πόλη - 40 χλμ. προς την Ελλάδα και την Τουρκία - περίπου 30 χλμ. όμορφη φύση, ησυχία, τάξη, κάτοικοι αποκλειστικά Βούλγαροι και Φινλανδοί. κοντά σε τουριστικούς και ιστορικούς χώρους και μέρη. Το δημοτικό κτίριο διαθέτει ανακαινισμένο Κέντρο Κοινότητας, νέες αίθουσες, αίθουσα θεάτρου και άλλες αίθουσες για ποικίλες εκδηλώσεις. Έχει επίσης κινηθεί η διαδικασία για την αναστήλωση της μικρής εκκλησίας από το 1881, που κηρύχθηκε πολιτιστικό μνημείο. Αποκαταστάθηκε μια βρύση με ιαματικό νερό, με πολλές μαρμάρινες γούρνες, με κιόσκι, μεγάλη πέτρινη παιδική χαρά, παιδική γωνιά, που άνοιξε επίσημα φέτος. τόπος για κάμπινγκ, συγκεντρώσεις, γιορτές, το ποτάμι προσφέρει επίσης πολλά μέρη για ψάρεμα, περπάτημα, γενικά, η εγγύτητα της φύσης, τα πλατύφυλλα δάση, τα λιβάδια πλούσια σε βότανα, μανιτάρια και λουλούδια, προσφέρουν πραγματική χαρά και ότι καθημερινότητα από μια πραγματική ζωή χωρίς περιττούς θορύβους (ακριβέστερα χωρίς καθόλου θορύβους). Οι κάτοικοι του χωριού είναι ευγενικοί και κοινωνικοί, χωρίς έγκλημα, σοβαρός δήμαρχος, χωρίς διαφθορά, χωρίς εγκαταλελειμμένα ζώα και πολλά άλλα χαρακτηριστικά, που δεν αναφέρονται πολύ ως πληροφορίες, αλλά όλοι γνωρίζουμε και ενδιαφερόμαστε να αγοράσουμε ένα ακίνητο αυτού του είδους. . Δεν υπάρχουν χωματερές και ταφές δηλητηριωδών υλικών, δεν υπάρχουν βιομηχανίες και εργοστάσια, δεν υπάρχουν αυτοκινητόδρομοι για να δοκιμάσουν τη φήμη, δεν υπάρχουν αεροδρόμια, ... με λίγα λόγια, δεν υπάρχουν υπερβολές, ο τόπος είναι τόσο αυθεντικός και προσφέρει μια τόσο γαλήνια ζωή από κάθε άποψη. που εύκολα θα νόμιζες ότι ονειρευόσουν ένα υπέροχο όνειρο. Τιμή ακινήτου - 16.000 ευρώ, τοποθεσία - χωριό Leshnikovo, κοινότητα. Χαρμανλή. Αν ενδιαφέρεστε, γράψτε ιδιωτικά.
Περιγραφή φωτογραφιών με σειρά δημοσίευσης:
1, 2 και 3 - το ακίνητο που φωτογραφήθηκε κατά μήκος από νότο προς βορρά. από βορρά-νότο και έξοδο από νότο
Οι υπόλοιπες φωτογραφίες για μια σύντομη ιδέα του περιβάλλοντος και της φύσης. φύση προσβάσιμη κυριολεκτικά ανοίγοντας την πύλη του δρόμου. δεν χρειάζεσαι μεγάλες διαδρομές για να φτάσεις σε ένα ποτάμι, έναν βράχο, έναν λόφο, ένα δάσος... Είσαι απλά μέσα τους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB