Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, byala, Ruse, Βουλγαρία, byala

Πώληση - Cod. 41495

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Πουλάω ακίνητο 200μ2. Βρίσκεται στη Βουλγαρία (βόρεια κεντρική περιοχή) πόλη Byala. Στα 30 λεπτά. από το Ruse, το Veliko Tarnovo, το Svishtov και το Popovo. Στις 2 η ώρα. από την ακτή της Μαύρης Θάλασσας. Σε κοντινή απόσταση από τον κεντρικό δρόμο Ruse-Sofia και τον νεόδμητο αυτοκινητόδρομο Ruse-V. Τάρνοβο. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με παντοπωλεία, σιδηροδρομικό σταθμό, βενζινάδικο, πάρκο με παιδική χαρά, εστιατόρια, μουσείο κ.λπ. όλα όσα χρειάζεστε για τη ζωή. Η γειτονιά έχει ανακαινιστεί με πρόσφατα πλακόστρωτα δρομάκια.
Το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως το 2021. με τις πιο σύγχρονες κατασκευαστικές λύσεις. Nova Ελ. και υδραυλικά. Θερμομόνωση όλου του σπιτιού και κουφώματα από γραφίτη PVC. Βιντεοεπιτήρηση εσωτερικά και εξωτερικά. Δύο όροφοι 100m2 εκ των οποίων ο ένας είναι πλήρως τελειωμένος και επιπλωμένος και ο δεύτερος εσωτερικά. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, δύο διάδρομοι, κουζίνα με τραπεζαρία και παράθυρο στον κήπο, βοηθητικό δωμάτιο, 2 μπάνια με τουαλέτες και σαλόνι με τζάκι. Γκαράζ με αυτόματη πόρτα και ζεστή σύνδεση με το σπίτι. Εσωτερική και εξωτερική σκάλα στον δεύτερο όροφο. Το ακίνητο βρίσκεται σε αυλή 600m2 εκ των οποίων τα 200 της κατοικίας, γκαράζ και αποθήκες είναι χτισμένες. Θερμαίνεται από οικονομική αντλία θερμότητας Mitsubishi με ενδοδαπέδια θέρμανση και καλοριφέρ. Ιδιωτική πηγή νερού (γεώτρηση) στα 22μ. βάθος. Το σπίτι είναι επιπλωμένο σε συνδυασμό μοντέρνου και vintage στυλ. Υπάρχει δυνατότητα πώλησης με όλα τα διαθέσιμα έπιπλα που φαίνονται στις φωτογραφίες και ίσως και χωρίς αυτό. Διαθέτει επίσης μονάδα ισχύος σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Η αντλία θερμότητας λειτουργεί και στην ψύξη με την αποστράγγιση του δαπέδου και εναλλακτικά υπάρχει κλιματιστικό Daikin. Τιμή ακινήτου 200.000 ευρώ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB