Πώληση Μονοκατοικία, Varna, Varna, Βουλγαρία, м-ст Боровец- север

Πώληση - Cod. 40502

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 175 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

* ΜΠΛΟΥΖΑ! *ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ! * ΦΥΣΗ! * Ήρεμα! * ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Ο ιδιοκτήτης πωλεί μονοκατοικία διώροφη κατοικία στο Μπόροβετς-βόρεια. Το σπίτι βρίσκεται στη δεύτερη γραμμή του κεντρικού δρόμου και έχει νότιο προσανατολισμό. Υπάρχει μια στάση δημόσιας συγκοινωνίας, ένα κατάστημα και το Easypay σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια. Η παραλία Asparuhovo απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, η παραλία Fichoza είναι 10 λεπτά μακριά και το Pasha Dere 15 λεπτά.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι και μπάνιο με τουαλέτα. Το σαλόνι ανοίγει σε βεράντα - 30 τ.μ. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια με τουαλέτες. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε μια βεράντα, η οποία αποκαλύπτει μια απίστευτη θέα. Από την κουζίνα υπάρχει μια ζεστή σύνδεση με το υπόστεγο, το οποίο μπορεί να σχεδιαστεί τόσο για γκαράζ όσο και για μπάρμπεκιου, ανάλογα με τις απόψεις των μελλοντικών ιδιοκτητών.
Η αυλή είναι διαμορφωμένη με σύστημα άρδευσης για γρασίδι και στάγδην άρδευση του tui. Υπάρχει ενσωματωμένος φωτισμός και αυλή, καθώς και πρόσοψη.
Εγγυόμαστε κατασκευή υψηλής ποιότητας! Κουφώματα Rehau 5 θαλάμων, πλακάκια Bramac, σύστημα θερμομόνωσης EPS Baumit 10 εκατοστών.
Υπάρχει μια περίπλοκη αντλία νερού για αύξηση της πίεσης.
Πολλή ηλεκτρική ενέργεια και νερό!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB