Πώληση Μονοκατοικία, Varna, Varna, Βουλγαρία, St.St. Konstantine y Helena

Πώληση - Cod. 25347

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 335 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 2


Σπίτι (δεύτερο κτίριο στο πίσω μέρος του οικοπέδου)
Αίθριο - 420 τ.μ.
Πρώτος όροφος: αίθουσα 15 τμ, κελάρι-84kv.m, 2 βεράντες 2kv.m, ισόγειο 150 τετραγωνικών μέτρων?
Δεύτερος όροφος: 165 τετραγωνικά μέτρα -

Ή το συνολικό εμβαδόν του κτιρίου № 2 ΣΠΙΤΙ - 838 τ.μ.

Λεπτομερής περιγραφή:
1. περιοχές ενωμένος περίπου 420 τετραγωνικών μέτρων με εκπληκτική θέα 200 μοιρών του στη θάλασσα, «Αγίου Κωνσταντίνου και Έλενα», Βάρνα και Vinnitsa ..... θέρετρο?
1.2.Lyatna κουζίνα των 35 τετραγωνικών μέτρων με πλήρως ανοικτή τοίχους (συρόμενη), πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, τζάκι μπάρμπεκιου, κεραμικό φούρνο ψημένο αρνί, κλπ ....? Πινγκ πονγκ Αθλητισμός?
1.3.Baseyni 2 μεγαλύτερα κομμάτια του μεγέθους 6 m 5 m και βάθος 1,2 m έως 1,6 m, και την πισίνα του 4 μέτρα από 2 μέτρα και 80 εκατοστά βάθος για τα παιδιά. Θερμαίνεται το θάλαμο ψύξης, το οποίο δροσίζει το σπίτι το καλοκαίρι?
1.4.Terasata είναι πλήρως διαμορφωμένος με περίπου 30 είδη φυτών και λουλουδιών, ιδιαίτερα αξιοσημείωτο αριθμό 6,5 μέτρα φοίνικες, ιτιές και πεύκα κινεζική okolo50godishen 7,5 μέτρα 2?
δεν κουνιστό καναπέ και της Βραζιλίας αιώρα? φώτα της νύχτας εντελώς?

2.Parvi όροφος - χωλ με ντουλάπα και ντουλάπια?
-izba- κελάρι είναι γεμάτο με την πιο προηγμένη τεχνολογία ατμού για 8, καθώς και μια πισίνα για να κρυώσει?
επιπλέον ράφια για το κρασί, τοπικό σύστημα υδροφώνων -3 τόνους νερού, αποσκληρυντικό νερού (ΗΠΑ) κινητήρας βενζίνης Honda επτά κιλοβάτ, η UPS: Αμερικανός 3 kW, Ψυγείο + καταψυκτών και ράφια για την άνεση?
Διάδρομος εισαγωγή?
δωμάτιο chilari -agregatno και χωρητικότητα 300 λίτρων, περαιτέρω ψύκτη θερμαίνεται με ηλιακούς συλλέκτες 2 κομμάτια (εξ ολοκλήρου στην τοποθεσία στα νότια του σπιτιού χρεώνονται ηλιόλουστες μέρες και μεγάλη ηλιοφάνεια, το καλοκαίρι νύχτα λάμπει 2.020 ώρες) ? Εδώ είναι το μέρος για να περιγράψει και το συνολικό σύστημα Home αποτελούνται από την ικανότητα ψύξης 60.000 BTU (Oklo πέρασε επτά κιλοβατώρες βρίσκεται σε λειτουργία για όλους), ότι η εξουσία δεν είναι μεγάλη, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την ακραία απομόνωση του σπιτιού είναι ευρύχωρο? 8 καλοριφέρ και £ 3 το σύστημα αυτό δροσίζει και θερμαίνει το αντικείμενο με το σύστημα περιλαμβάνονται όπως ανέφερα δύο ηλιακούς συλλέκτες και ένα τζάκι, το οποίο περιλαμβάνει ένα τζάκι?
πλυσταριό με πλυντήριο και στεγνωτήριο και ξεχωριστό ντουλάπες?
-Λουτρό Με WC με ντους και μπιντέ?
-pomeshtenie χαλάρωσης με σάουνα για 4 άτομα και ένα τζακούζι για 8 άτομα 2.36 m 2.36 m 2 πίδακες νερού του κινητήρα και μασάζ vazdushten συμπιεστή, το νερό θερμαίνεται στους 40 βαθμούς?
-3 Υπνοδωμάτια, 2 junior τμήμα και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, γονείς γονέας έχει samostoytelna ντουλάπα σας και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ και ντους?
3. Στη δεύτερη αίθουσα του φυτού?
είναι λιγότερο πλήρως εξοπλισμένο χώρο, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα επισκεπτών?
Τελευταία ανακαινισμένο δωμάτιο με κουζίνα + τραπεζαρία για 12 άτομα, που είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας? δωμάτιο με δερμάτινα έπιπλα Αγγλικά για 8 άτομα που ζουν? τζάκι? εξοπλισμό ήχου-βίντεο, high-end Louvain-42-ιντσών τηλεόραση με μια περιστρεφόμενη βάση, Bossi και Denon τον ήχο των ηχείων υψηλότερο βαθμό Tano προβολέα κινηματογράφου JVC Professional Βαθμού + ηλεκτρική οθόνη? Θαλάσσιο Ενυδρείο 1000 λίτρα?
- Sunroom με καταπληκτική θέα?
- Μεγάλο υπνοδωμάτιο πλήρως εξοπλισμένη επικοινωνία ξεχωριστή από το σαλόνι που χωρίζεται με συρόμενη πόρτα για την ανάγκη για ανεξαρτησία?
Το ύψος του δεύτερου ορόφου είναι 5 μέτρα και είναι διακοσμημένο σε στυλ techno με δικτυώματα μεταλλική οροφή και τους τοίχους φυσικό ξύλο οξιάς βρασμένο έχει κατασκευάσει τρεις κινητοί γερανοί για τα υπάρχοντά? ξύλο σε όλο το σπίτι είναι ξύλινα με διπλά τζάμια εξωτερική σαλαμάνδρα έχει βράσει κάλυμμα και επίσης διπλά τζάμια, δηλαδή έγινε τελικά μια τετραπλή τζαμαρία?
Έξω υπάρχει ένα θέμα ηλεκτρικά ρολά αλουμινίου δημιουργούν επιπλέον άνεση? Τα δάπεδα είναι κυρίως φυσικό ξύλο βελανιδιάς Barkett όλες πέτρινες επενδύσεις είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά?
Αποκατάσταση και τραπεζάκια είναι ιταλική πέτρα με ενσωματωμένο απολιθώματα μεγαλύτερα από 70 εκατομμύρια χρόνια, και μόνο?

Πρόσθετες πληροφορίες:
Ασφάλεια ιστοσελίδα του συστήματος, το σπίτι διαθέτει επίσης ένα σύστημα βίντεο για την ιδιωτική ασφάλεια με 8 κάμερες και μονάδα καταγραφής είναι εξοπλισμένα με καλωδιακή τηλεόραση, Internet και τηλέφωνο ai-pi στις συνομιλίες ασφαλείας, δορυφορική τηλεόραση με 2, 5 κεραία που λαμβάνει όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα για την Ευρώπη?

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους ιδιοκτήτες?

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB