Πώληση Μονοκατοικία, PCHELIN, Pazardjik, Βουλγαρία, PCHELIN VILLAGE

Πώληση - Cod. 30517

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 725 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Προς πώληση είναι πολύ ωραίο LAND + ΣΠΙΤΙ στη Βουλγαρία, μόλις 75 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα Σόφια, κρυμμένη στις νότιες πλαγιές του βουνού, Pchelin είναι ένα όμορφο πλάσμα από τη φύση, ήσυχη και βολική ατμόσφαιρα, υπέροχο κλίμα και γραφικά αξιοθέατα και τοπία . Σύγχρονες βίλες και ξενοδοχεία, που βρίσκεται στο πάνω μέρος του χωριού προσφέρει θαυμάσιες συνθήκες για ξεκούραση και αναψυχή ποιότητα. ανεμιστήρες λουτροθεραπεία μπορούν να απολαύσουν τα μεταλλικά νερά μιας από τις θερμότερες και ορυκτά πλούσια σε πηγή νερού στη Βουλγαρία. Η πηγή μεταλλικού νερού της Pchelin είναι μέρος ενός μεγαλύτερου υδρο-γεωλογική δομή, που ονομάζεται λεκάνη ιαματικό νερό Dolnobanski, όπου όλοι οι ιαματικές πηγές της Kostenets, Dolna Banya και την άνοδο Momin Progod. Τα ελατήρια έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά μόνο το ελατήριο Pchelin μπορεί να υπερηφανεύεται για την υψηλότερη θερμοκρασία στην Ευρώπη - 73C. Συνολικό μέγεθος είναι 725 τ. Μ, House είναι 2 ορόφους και μπορεί να ανακαινιστεί και να επισκευάζονται πολύ εύκολο για τη ζωή, τεράστιες εκτάσεις και ζεστό μεταλλικό νερό στην

γη μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Μπορούμε να οργανώσουμε την επίσκεψή σας στη Βουλγαρία, την κάλυψη και να εξετάσουμε την ιδιοκτησία. Επίσης, μπορεί να οργανώσει διαδικασία ανακαίνισης ή την οικοδόμηση άλλο σπίτι. Τόσο η γη και το σπίτι είναι προς πώληση από κοινού. Τιμή για Land είναι 6000 ευρώ (221 τ.μ.) + σπίτι και τη γη των 25000 ευρώ (504sq.m) της - ΣΥΝΟΛΟ: 725 τ.μ. - 31000 ευρώ συνολικά. Τέλεια επένδυση. Για την πώληση του ιδιοκτήτη. Όλα τα έγγραφα σαφής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB