Πώληση Μονοκατοικία, Lenkovo, Pleven, Βουλγαρία, Pleven

Πώληση - Cod. 43660

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 800 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 3

Ένα μεγάλο σπίτι και ένα τεράστιο βιομηχανικό υπόγειο κτίριο στη Βουλγαρία αδιέξοδο, Lenkovo, PlevenΈνα τεράστιο, όμορφο σπίτι και ένα τεράστιο βιομηχανικό υπόγειο κτίριο (μέρος κτιρίου 4 ορόφων) σε ένα αδιέξοδο (μόνο 2 σπίτια σε αυτό δρόμο) σε ένα πολύ μικρό χωριό της βόρειας Βουλγαρίας, κοντά στον ποταμό Δούναβη, περίπου 15 μίλια από την πόλη Πλέβεν και περίπου 90 μίλια από τη Σόφια, την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Το σπίτι έχει 3 ορόφους και υπόγειο, όλα μαζί περίπου 300 m2. Υπάρχουν σκάλες από οπλισμένο σκυρόδεμα από το υπόγειο (το οποίο είναι τεράστιο, με παράθυρα), που περνούν από τον πρώτο όροφο (μια τεράστια κουζίνα, μια ξεχωριστή τουαλέτα και ξεχωριστά ντους, δύο υπνοδωμάτια), τον δεύτερο όροφο (ένα μπάνιο, ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο , ένα άλλο υπνοδωμάτιο και ένα καθιστικό μέσω του οποίου γίνεται η πρόσβαση στη σοφίτα) και η σοφίτα (θα μπορούσατε να δημιουργήσετε άλλα 4 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο). Μέσα στο σπίτι, το κτίριο και οι οικοδομικές εργασίες είναι άψογες - μόνο έμποροι από τη βουλγαρική «Zadruga na Maistorite» (εκεί εργάζεται η συντεχνία των καλύτερων εμπόρων-οικοδόμων στη Βουλγαρία)

Παροχή ρεύματος και νερού καθώς και καλώδια σταθερής τηλεφωνίας για 6 αριθμούς σταθερού τηλεφώνου και καμινάδα για τζάκια. Ξύλινες πόρτες και παράθυρα υψηλής ποιότητας, καλά στερεωμένα, εσωτερικά χρειάζονται σοβάτισμα και διακόσμηση. Μπροστά από το σπίτι υπάρχει κήπος, χώρος για πισίνα. Υπάρχει ένα ενιαίο γκαράζ συνδεδεμένο με το σπίτι. Το σπίτι έχει εξαιρετικά ισχυρή στρατιωτική κατασκευή: οι τοίχοι του υπογείου έχουν πλάτος πάνω από 1,5 m, κατασκευασμένοι από εξαιρετικά ισχυρά υλικά - σκυρόδεμα και χαλύβδινη κατασκευή (οπλισμένο σκυρόδεμα). Ο δρόμος είναι επίσης τεράστιος, επιτρέποντας στα φορτηγά να κινούνται ελεύθερα.

Το υπόγειο κτίριο δίπλα στο σπίτι είναι περίπου 300 m2 χωρισμένο σε 9-10 αποθήκες/δωμάτια με ύψος μεταξύ 2,45 και 3m, όλα με παράθυρα. Υπάρχουν εγκεκριμένα σχέδια για άλλους 3 ορόφους στην κορυφή του υπογείου. Η κατασκευή του υπογείου είναι αξιοσημείωτα δυνατή. Τα κτίρια είναι κατάλληλα για προγραμματιστές επιχειρήσεων (τηλεφωνικό κέντρο, βιομηχανία, κλωστοϋφαντουργία, αποθήκευση, ξυλουργική, καλλιτεχνικά και άλλα είδη εργαστηρίων, κ.λπ.). Το κτίριο θα μπορούσε γρήγορα να τελειώσει και να χρησιμοποιηθεί ως έχει, και αργότερα να αναπτυχθεί περαιτέρω. Υπάρχει ένα ρυάκι που ρέει στην πίσω πλευρά του ακινήτου - ένα από τα όρια, τα άλλα 2 όρια είναι οι δύο δρόμοι, και το τέταρτο όριο είναι μια έκταση γης.

Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του χωριού με βολικές συγκοινωνιακές συνδέσεις.

Η εργασία και τα οικοδομικά υλικά είναι φθηνά. Ο ποταμός Δούναβης είναι κοντά. Η τοποθεσία είναι ιδανική για εξαγωγές/διεθνές εμπόριο (ποταμός Δούναβης). Ο μακρύτερος ποταμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Δούναβης είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ποταμός στην Ευρώπη μετά τον Βόλγα της Ρωσίας. Ξεκινά από την περιοχή του Μέλανα Δρυμού της Γερμανίας και διασχίζει 10 χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Κροατία, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία και Ουκρανία) στο δρόμο του προς τη Μαύρη Θάλασσα. Πολύ παλαιότερο από τον Ρήνο, η λεκάνη του θεωρείται ότι ήταν ο τόπος μερικών από τους πρώτους ανθρώπινους πολιτισμούς και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και ιστορικούς πλωτούς δρόμους της Ευρώπης και ένας δημοφιλής προορισμός κρουαζιέρας στο ποτάμι.

Το τοπικό συμβούλιο είναι πολύ υποστηρικτικό και εξυπηρετικό. Επίσης, υπάρχουν πολλά προγράμματα της ΕΕ που χρηματοδοτούν τέτοια έργα: πρέπει να υποβάλετε αίτηση για αυτά τοπικά.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες. (Ευχαρίστως για ανταλλαγή ή ανταλλαγή)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB