Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Montana, Vratca, Βουλγαρία, Borovci

Πώληση - Cod. 28355

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 9800 m²
  • Αριθμός δωματίων: 20
  • Όροφος: 4

Το οινοποιείο βρίσκεται στο χωριό Borovtsi, η οποία είναι 10 χιλιόμετρα από Berkovitsa, 10 χιλιόμετρα από τη Μοντάνα και 80 χιλιόμετρα από τη Σόφια. Υπάρχουν φυτείες κοντά στο κελάρι, υπάρχει η δυνατότητα να φυτέψει νέες. Μόνο 1 χιλιόμετρο είναι "AUGUSTA« λίμνη, η οποία είναι η τέταρτη περιοχή τεχνητό ταμιευτήρα στη Βουλγαρία. Το φράγμα έχει γίνει ένα θαυμάσιο μέρος για αναψυχή, αθλητισμό, τον τουρισμό σπορ και ψάρεμα. Υπάρχουν κυνήγι τομέα με άφθονο παιχνίδι: αγριογούρουνο, τα κουνέλια, τα ελάφια, pernist παιχνίδι. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το μοναστήρι Lopushanski. Σε περίπου 25 χλμ είναι οι βράχοι Belogradchik, οι οποίες είναι μεταξύ των πρώτων στην εκλογή των νέων 7 θαύματα του κόσμου.
  Η περιοχή είναι μοναδική στη φύση του, προικισμένο με τα γραφικά σπήλαια και τη φύση, μεταλλικά ιαματικές πηγές. Φήμη με φράουλα και βατόμουρο φυτείες και κάβα για δεκαετίες υπήρξε νούμερο ένα στην κατασκευή και την εξαγωγή της φράουλας και βατόμουρου κρασιά και λικέρ.
  Το οινοποιείο βρίσκεται σε 3500 m2 Συνολική έκταση, εργαστήριο εμφιάλωσης είναι 800 m2 και αποθήκη 300 m2, η ικανότητα είναι 1.600 εκατόλιτρα, obshtatata περιοχή του site είναι 9800 m2.
 



I. Εκσυγχρονισμός και ανακατασκευή σε ευρωπαϊκό πρότυπο με την ευκαιρία για οινοτουρισμό με αίθουσα γευσιγνωσίας και διασκέδασης όροφος: αποθήκη κάβα και ένα εργαστήριο για τα οινοπνευματώδη ποτά και την περιοχή εμφιάλωσης είναι 4500 m2, χωρητικότητας 1.600 εκατόλιτρα, obshtatata περιοχή του site είναι 9200 m2 .
 

  παραθεριστικό χωριό περιοχή του έργου από 4700 m2:
 
1. Εστιατόριο - οινοποιείο με κουζίνα, σπεσιαλιτέ μπάρμπεκιου βουλγαρική
2. αίθουσα γευσιγνωσίας, αίθουσα σεμιναρίων και εκδηλώσεων
3. Spa με θεραπεία κρασιού
4. εγκαταστάσεις του Office
5. Το Hotel τμήμα με τα μικρά σπίτια
6. πισίνα με μια επιλογή για χρήση χειμώνα
7. Επεξεργασίας Λυμάτων
9. μετασχηματιστής

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB