Πώληση Βίλα, Pobeda village, Dobritch, Βουλγαρία, 15 street, no. 4

Πώληση - Cod. 43028

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 1180 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 3

Πωλείται βίλα στο χωριό Pobeda (3 χλμ από την πόλη Dobrich) με συνολική αυλή 1180 τετραγωνικών μέτρων.

Τριώροφη (μεταλλική κατασκευή) βίλα υπό κατασκευή 80 m² (και λιγότερα για τη σοφίτα - 3ος όροφος). Σύμφωνα με προσωπικές προτιμήσεις, η βίλα διαθέτει βάση από οπλισμένο σκυρόδεμα (άμμο-τσιμέντο 2:1) και ενισχυμένη μεταλλική κατασκευή - με στόχο να είναι ανθεκτική σε υψηλή σεισμικότητα (υψηλού βαθμού σεισμών). Ο πρώτος όροφος έχει τελειώσει, με τους τοίχους να είναι κατασκευασμένοι από σανίδες internite επενδεδυμένες με φελιζόλ για ηχομόνωση και μόνωση, για να διατηρούνται οι θερμοκρασίες δροσερές το καλοκαίρι και ζεστές το χειμώνα. Μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ορόφου (διάδρομος, κουζίνα, μπάνιο, τουαλέτα) και η είσοδος είναι πλακάκι. Για το δάπεδο (ξύλινη πλάκα μεταξύ πρώτου και δεύτερου ορόφου), τοποθετείται δοκός 10/10, πάνω στο οποίο τοποθετούνται οικοδομικές ταινίες (με δυνατότητα έκχυσης πλάκας από οπλισμένο σκυρόδεμα εάν επιθυμείτε)

Έτος κατασκευής: 1993 στη θεμελίωση και τη μεταλλική κατασκευή με στέγη και τοίχους (πρώτος όροφος). Οι τοίχοι είναι μονωμένοι, η τερακότα και το δάπεδο τοποθετήθηκαν το 2018-2019.
Χτισμένο δίπλα στη βίλα είναι ένα γκαράζ 32 m² και ένα πηγάδι 11 μέτρων (με στήλη νερού 3 μέτρων - που λειτουργεί με αντλία νερού), και ένα ανοιχτό θερμοκήπιο.

Τακτικά έγγραφα.
Ρεύμα, νερό, βόθρος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB