Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Aleksandrovo, Jambol, Βουλγαρία, Bulgaria, Yambol municipality, village of Aleksandrovo

Πώληση - Cod. 31584

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 34600 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Το συγκρότημα βρίσκεται σε έκταση 34.000m2 στην καρδιά του βουνού Strandja και περιλαμβάνει τα εξής:
STABLE με 20 κουτιά αλόγων με συνολική επιφάνεια 550m2
Το κτίριο είναι τοποθετημένο ανατολικά - δυτικά. Η κατασκευή είναι σταθερή. Τα κουφώματα παραθύρων είναι κατασκευασμένα από προφίλ PVC με γυαλί. Κατασκευές οροφής - δοκάρια, που κατασκευάστηκαν κάτω από ένα χώρο στέγης μέσω της κατασκευής χαλύβδινων δοκών και δοκών και σανιδών που ο χώρος χρησιμοποιείται για την αποθήκευση του σανό. Μόνωση της οροφής που καλύπτεται με πλακάκια. Είναι χτισμένο πρόσφατα και πληροί τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις και κανονισμούς για τη γεωργία και τα άλογα αναπαραγωγής.

2 PADDOKS με συνολική επιφάνεια 1500m2 το καθένα.
FOLK RESTAURANT με συνολική επιφάνεια 484 μ2 και καλοκαιρινό κήπο.
Το κτίριο είναι διατεταγμένο από βορρά προς νότο. Η κατασκευή είναι σταθερή. Τα κουφώματα παραθύρων είναι κατασκευασμένα από προφίλ PVC σε χρώμα ξύλου με γυαλί και πολυτελή εξαρτήματα ανοίγουν σε παράθυρα (σύστημα "Volkswagen" - ανοίγει με ολισθαίνουσα παράλληλη μετωπική μετατόπιση). Κατασκευές οροφής - δοκάρια με μόνωση και κεραμίδια. Η διαρρύθμιση του κτιρίου έχει ως εξής: Αίθουσα για τους επισκέπτες, που βρίσκεται στον κεντρικό όγκο του κτιρίου με δύο εισόδους αντίστοιχα στάθμευσης στο δρόμο και ξεχωριστή ρύθμιση έξω από την αυλή (ανατολική πρόσοψη) και την είσοδο από την αυλή (δυτική πρόσοψη) Χτισμένα ποτά μπαρ - στη Νότια Αίθουσα, και στην κεντρική υπαίθρια κουζίνα είναι χτισμένη με την ικανότητα να κατασκευάσει έναν φούρνο. Ένα συμπαγές τζάκι κατασκευάζεται στο μπαρ στο νότιο τμήμα της αίθουσας. Στο βόρειο τμήμα της αίθουσας λίγο πριν την κουζίνα και τις αποθήκες βρίσκεται αυθεντικό παλιό μύλο - ανακαινισμένο και εκθεμένο. Η κουζίνα χωρίζεται ως εξής - προϊόντα προετοιμασίας, εστία, πλυντήριο πιάτων, αποθήκες και άλλα. Τα βεστιάκια βρίσκονται στο νότιο τμήμα του κτιρίου. Δάπεδα - τερακότα, τοίχοι - γύψος, λάτεξ, μερική επένδυση από φυσική πέτρα, οροφή - δοκάρια. Πόρτες - από την οδική ρύθμιση - μια μαζική ξύλινη πόρτα, πλευρά αυλή - διπλό προφίλ PVC. Σε αποχωρητήρια: Υαλοπετάσματα - φαγεντιανή, οροφές - σοβάς, λάτεξ στόκος. Χρειάζονται απαραίτητα υδραυλικά εξαρτήματα και εξαρτήματα.
Σημαντικό στάδιο του γενικού σχεδίου για την ανάπτυξη του Συγκροτήματος είναι το PLATZ RIDING 70m / 70m. Όλα τα απαραίτητα έγγραφα, άδεια κατασκευής περιλαμβάνονται.
ΔΙΑΜΟΝΗ. Ξενώνας με 16 δωμάτια και 4 διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας 1056 m2. Όλα τα έγγραφα, άδεια κατασκευής περιλαμβάνονται.
Το Συγκρότημα Ιππασίας Αθλητισμού και Αναπαραγωγής "BLACK SEA HORSES" διαθέτει όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα. Μια Έκθεση Αξιολόγησης Ελέγχου για την ελάχιστη αξία των περιουσιακών στοιχείων εκτελείται από εγκεκριμένη εταιρεία ελέγχου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB