Πώληση Μονοκατοικία, Sliven, Sliven, Βουλγαρία, Sliven

Πώληση - Cod. 31733

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 254 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 2

Διώροφη κατοικία προς πώληση, σε ήσυχη περιοχή στο κεντρικό τμήμα της πόλης. Ο δεύτερος όροφος έχει καθιστικό επιφάνειας 112,19 τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και μεγάλη βεράντα. Το δάπεδο του δωματίου είναι από σκληρό ξύλο, διπλά τζάμια και εξωτερικά περσίδες σε όλους τους χώρους. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον τρίτο όροφο, ο οποίος έχει καθιστικό 112,19 τ.μ. Και αποτελείται από μια αναβαθμισμένη βεράντα που μετατράπηκε σε ένα ευρύχωρο ηλιόλουστο σαλόνι με μικρή κουζίνα, τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και ντουλάπα. Το υπόγειο έχει έκταση 22,02 τετραγωνικών μέτρων. Το ακίνητο πωλείται εν μέρει επιπλωμένο και είναι κατάλληλο για δύο οικογένειες.
Το Σλίβεν βρίσκεται 300 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας, 100 χιλιόμετρα από το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της χώρας και 130 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ελλάδα και 130 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Τουρκία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB