Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Shumen, Shumen, Βουλγαρία, Novi Pazar city, Novi Pazar Municipality, Shumen Province, 9900

Πώληση - Cod. 31449

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 8325 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Το ακίνητο έχει επιφάνεια 8325 μ², συμπεριλαμβανομένου ενός κτιρίου με καθαρή επιφάνεια 1123 μ.
Τοποθεσία: πόλη Novi Pazar, δήμος Novi Pazar, επαρχία Shumen
Το ακίνητο βρίσκεται στη βόρεια βιομηχανική ζώνη της πόλης Novi Pazar. Βρίσκεται κατά μήκος ενός δρόμου δεύτερης κατηγορίας, προς την κατεύθυνση του χωριού Παμούκι. Η είσοδος βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Περιγραφή ακινήτου:
Το κτήμα στο οποίο βρίσκεται το κτίριο περιβάλλεται από συρματόσχοινο με στύλους από σκυρόδεμα. Υπάρχει μια μεταλλική πύλη στην είσοδο της ιδιοκτησίας. Περίπου 4000 τ.μ. του ακινήτου καλύπτονται από άσφαλτο. Υπάρχει γαλακτοκομείο στη γειτονική ιδιοκτησία.
Στοιχεία υποδομής έχουν κατασκευαστεί εντός της επικράτειας του ακινήτου, αυτά είναι η παροχή νερού, η ηλεκτροδότηση και ένας ανθεκτικός δρόμος. Η ιδιοκτησία είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητα. Το οικόπεδο έχει τη σωστή μορφή και γειτονεύει με δυτική άσφαλτο.

Περιγραφή του κτιρίου:
Υπάρχει ένα βιομηχανικό κτίριο ενός σπιτιού με μια προκατασκευασμένη οπλισμένο σκυρόδεμα δομή που αποτελείται από vineland δοκάρια, στήλες και μη φέρει θερμομονωτικά πάνελ. Η κατασκευή είναι σε κανονική κατάσταση για την περίοδο λειτουργίας της. Δεν υπάρχουν κατάγματα ή ζημιές στα κύρια στοιχεία εδράνου. Το κτίριο είναι μια βιομηχανική αίθουσα ενός ορόφου με δάπεδο σκυροδέματος, σοβά και βαμμένους τοίχους και οροφή με ορατή κατασκευή. Μέσα στην αίθουσα υπάρχει κοινόχρηστος χώρος με επιφάνεια περίπου 20μ², που περιλαμβάνει και αποδυτήριο. Το μπάνιο αποτελείται από ντους και τουαλέτα, με επιφάνεια περίπου 9μ². Το εξωτερικό μέρος του κτιρίου είναι επικαλυμμένο. Η πόρτα εισόδου στο κτίριο είναι αυτόματη, θερμομονωμένη και τομή. Η οροφή πρόσφατα ανακαινίστηκε πλήρως με θερμομονωτικά πάνελ και νέα στεγανοποίηση. Οι τοίχοι έχουν μονωτικά φύλλα. Τα παράθυρα έχουν αλλάξει τελείως με παράθυρα από PVC. Οι πόρτες είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο. Υπάρχει μια εγκατάσταση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και υδραυλικών εγκαταστάσεων που διατίθενται στην περιοχή. Η έκταση που δέχεται το κτίριο είναι 1123μ².

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB